Dhal z tresky a šošovice
- Celkový čas 20 min
- 15 min
Príprava - 5 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
1 pl Rastlinný olej
2 Treska
50 g Cibuľa
250 g Šošovica
70 g Paradajkový pretlak
13 cl Kokosové mlieko
Soľ a korenie
1 čl Rasca
0.5 čl Kurkuma
1 pl Koriander
Príprava
Krok 1 /8
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /8
Nakrájajte cibuľu.
Krok 3 /8
Koriander nasekajte nadrobno.
Krok 4 /8
Do panvice nalejte olej.
Krok 5 /8
Filety z tresky pomaly opečte. Rybu vyberte z nádoby.
Krok 6 /8
Pridajte ostatné prísady okrem koriandra a premiešajte. Na zeleninu položte rybu.
Krok 7 /8
Tlakové varenie.
Krok 8 /8
Ozdobte koriandrom. Podávajte s ryžou basmati.