Dhal zo šošovice a cibule
- Celkový čas 8 min
- 5 min
Príprava - 3 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
1 pl Rastlinný olej
0.5 Ošúpaná červená cibuľa nakrájaná na tenké plátky
1 Nasekaný ošúpaný strúčik cesnaku s odstráneným klíčkom
1 čl Zmes indického korenia
0.5 čl Kurkuma
250 g Konzervovaná šošovica opláchnutá vodou
50 g Drvené lúpané paradajky (čerstvé alebo konzervované)
100 ml Kokosové mlieko
0.5 Rozštvrtená limetka
1 vet. Umytý a nasekaný koriander
Príprava
Krok 1 /8
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /8
Cibuľu ošúpte a nasekajte na jemno.
Krok 3 /8
Cesnak ošúpte, zbavte klíčku a nasekajte.
Krok 4 /8
Do nádoby nalejte olej.
Krok 5 /8
Pridajte koreniny a varte 30 sekúnd. Pridajte cibuľu a cesnak. Varte 1 min.
Krok 6 /8
Pridajte zvyšné ingrediencie, okrem lístkov koriandru a limetky.
Krok 7 /8
Doba varenia: 3 minúty
Krok 8 /8
Ozdobte lístkami koriandra. Servírujte s mesiačikmi limetky.