Plnený Nacho Burger so slaninou
- Celkový čas 30 min
- 10 min
Príprava - 20 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (8)
Elektrický gril Tefal OptiGrill 2v1 Inox GC772D30 Strieborný/Čierny Elektrický gril Tefal OptiGrill Elite GC750D30 Strieborný/Čierny Elektrický gril Tefal OptiGrill+ XL Snacking & Baking so zapekacou misou GC724D12 Strieborný/Čierny Elektrický gril Tefal OptiGrill 4v1 Inox GC774D30 Strieborný/Čierny Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
2 ks burgerové žemle
300 g mleté hovädzie mäso
4 plát. čedar
4 plát. slanina
soľ
korenie
salsa
nachos
slanina
Šalát
1 ks Rajčina
Príprava
Krok 1 /8
Slaninu ugrilujeme pomocou programu Manuálny alebo Slanina (ak je k dispozícii) do chrumkava a odložíme ju bokom.
Krok 2 /8
Medzitým mleté mäso osolíme a okoreníme a vytvarujeme z neho dve placky po približne 150 g.
Krok 3 /8
Palcom urobíme do mletého mäsa jamku a vtlačíme do nej dva plátky syra čedar (vopred nakrájaného na plátky). Potom placky opäť uzavrieme, aby syr nevytiekol.
Krok 4 /8
Vyberieme program Burger a placky grilujeme, kým nebudú dobre prepečené.
Krok 5 /8
Medzitým sa pripravíme na zostavenie hamburgerov: Spodné polovice žemlí potrieme omáčkou zo salsy a navrch dáme šalát.
Krok 6 /8
Po ugrilovaní položíme na šalát jednu placku hamburgeru. Na mäso položíme jeden až dva plátky paradajok.
Krok 7 /8
Na vrch rozdrobíme nachos a slaninu.
Krok 8 /8
Nakoniec na slaninu a nachos pridáme trochu salsovej omáčky a položíme na hornú polovicu žemle.