Plnené teľacie na koreňovej zelenine
- Celkový čas 37 min
- 25 min
Príprava - 12 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
350 g Teľacia roštenka (plece alebo okrúhly filet) narezaná na jednej strane kvôli plneniu
140 g Ošúpaná repka nakrájaná na 2 cm kúsky
140 g Ošúpané jeruzalemské artičoky nakrájané na 2 cm kúsky
140 g Ošúpaný paštrnák narezaný na 2 cm tyčinky
100 ml Hovädzí vývar
50 g Umyté pečiarky nakrájané na tenké plátky
1 Vajce
1 čl Koňak
30 g Kuracie pečienky
Kuchynská niť
1 šalotka
Príprava
Krok 1 /7
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /7
Huby umyte a nakrájajte na tenké plátky.
Krok 3 /7
Do nádoby nalejte trocha oleja. Pridajte šalotku a huby. Dochuťte.
Krok 4 /7
Dochuťte. Po 5 min. pridajte pečienky. Opražte do hneda. Odstavte a zmiešajte s koňakom a vajíčkami. Teľacie mäso naplňte a zviažte ho. Opečte do hneda.
Krok 5 /7
Pridajte hovädzí vývar a zvyšnú zeleninu.
Krok 6 /7
Doba varenia: 12 minút
Krok 7 /7
Rozviažte a servírujte.