Králik na horčici
- Celkový čas 20 min
- 10 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
6 os.
6 Králičie stehná rozkrojené na polovicu a poprášené múkou
1.5 Cibuľa nasekaná na jemno
60 ml Hovädzí vývar
600 g Nakrájaná mrkva
80 ml Biele víno
3 čl Nakrájaná šalvia
3 čl Soľ a korenie
3 pl Rastlinný olej
3 pl Horčica
3 pl Hustá čerstvá smotana
Príprava
Krok 1 /7
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /7
Nakrájajte cibuľu.
Krok 3 /7
Do nádoby nalejte olej.
Krok 4 /7
Králičie stehná opečte zo všetkých strán do hneda.
Krok 5 /7
Pridajte cibuľu a mrkvu. Pridajte víno, potom teľací vývar, hustú čerstvú smotanu a horčicu. Ochuťte soľou a korením.
Krok 6 /7
Doba varenia: 10 minút
Krok 7 /7
Pridajte nakrájanú šalviu a servírujte.