Pstruh na zelenine
- Celkový čas 33 min
- 30 min
Príprava - 3 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
6 os.
1800 g Vypitvaný pstruh zbavený šupín a narezaný na 4 steaky
1 kg Ošúpaná mrkva nakrájaná na kocky
1.5 Ošúpaná cibuľa nasekaná na jemno
3 Umytý a ošúpaný zeler nakrájaný na kocky
3 pl Olivový olej
15 Umyté a nasekané čerstvé lístky bazalky
3 čl Umyté a nasekané čerstvé oregano (alebo šalvia)
3 pl Umytý a nasekaný petržlen
75 g Odkôstkované a nasekané zelené olivy
1.5 Rozštvrtený citrón na podávanie
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /6
Do nádoby nalejte olej.
Krok 3 /6
Kúsky ryby opečte. Mäso vyberte. Do nádoby dajte zeleninu, olivy, 50 ml vody a oregano.
Krok 4 /6
Dochuťte. Kúsky ryby uložte na vrch. Mierne osoľte.
Krok 5 /6
Doba varenia: 3 minúty
Krok 6 /6
Rybu vyberte. Pridajte omáčku a bazalku. Servírujte.