Kohút na červenom víne
- Celkový čas 50 min
- 15 min
Príprava - 35 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
800 g Múkou poprášené kuracie (alebo morčacie) stehná
200 g Na tenko nakrájaná čerstvá pečiarka
200 g Slanina
150 ml Červené víno
2 Na tenké plátky nakrájaná cibuľa
200 g Na tenko nakrájaná mrkva
Soľ a korenie
1 zvä. Zväzok bylín
100 ml Teľací vývar
2 pl Arašidový olej
Príprava
Krok 1 /8
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /8
Pečiarky nakrájame na malé kúsky.
Krok 3 /8
Na drobno nakrájame cibuľu.
Krok 4 /8
Do hrnca nalejeme olej.
Krok 5 /8
Do hneda opečieme hydinové stehná. Vyberieme. Opečieme slaninu, cibuľu, pečiarky a mrkvu, podľa potreby v niekoľkých dávkach.
Krok 6 /8
Vrátime hydinové stehná, pridáme víno a teľací vývar. Dochutíme soľou a korením.
Krok 7 /8
Varíme pod tlakom.
Krok 8 /8
Kohúta na víne podávame so zemiakovou kašou.