Pečený camembert s brusnicami
- Celkový čas 25 min
- 10 min
Príprava - 15 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (15)
Tichá teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry Silence Coal EY551HE0 Tmavošedá EY145810 Easy Fry Compact 3 l teplovzdušná fritéza Tefal čierna EY9428E0 Easy Fry Dual XXL teplovzdušná fritéza Tefal 11 litrov Teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Precision EY505815 Čierna Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
1 Camembert
2 pl Sušené brusnice
2 pl Pekanové orechy
2 pl Kešu orechy
1 čl Talianske korenie
2 pl Pažítka
1 pl Tekutý med
1 pl Olivový olej
2 vet. Vetvičky rozmarínu
Opečený chlieb na servírovanie
Príprava
Krok 1 /8
Vyberte camembert z drevenej škatule a odstráňte všetky plastové alebo papierové obaly.
Krok 2 /8
Ak je škatuľa vyrobená z pravého, neošetreného dreva, môžete ju použiť na prípravu camembertu tak, že ju vložíte do spotrebiča (bez veka). V opačnom prípade použite malú nádobu prispôsobenú veľkosti vášho spotrebiča.
Krok 3 /8
Do vrchnej časti camembertu urobte nožom priečne zárezy, aby sa ľahšie piekol.
Krok 4 /8
Vložte camembert do spotrebiča s podložkou. Spustite proces pečenia.
Krok 5 /8
Kým sa camembert pečie, pripravte si zmes na polevu: v miske zmiešajte brusnice, pekanové orechy, kešu oriešky, talianske korenie a nasekanú pažítku.
Krok 6 /8
Opečte chlieb.
Krok 7 /8
Keď je camembert upečený, opatrne ho vyberte zo spotrebiča. Teplý camembert pokvapkajte medom a olivovým olejom, potom ho posypte zmesou brusníc, orechov a byliniek. Pridajte vetvičky rozmarínu.
Krok 8 /8
Takto ozdobený camembert ihneď podávajte s opečeným chlebom, ktorý si môžete namáčať do pripravenej zmesi.