Mäsové guľky v estragónovej omáčke
- Celkový čas 15 min
- 10 min
Príprava - 5 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
6 os.
900 g Mrazené guličky z hovädzieho mäsa
3 pl Olej
3 pl Umytý a nasekaný estragón
200 ml Hovädzí vývar
1 Sladká cibuľka nakrájaná na tenké plátky
3 Maslo
3 čl Múka
150 ml Smotana na varenie
6 plát. Citrón
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /7
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /7
Nakrájajte cibuľu.
Krok 3 /7
Do nádoby nalejte olej.
Krok 4 /7
Guľky opečte do hneda. Vyberte. Roztopte maslo. Pridajte cibuľu. Niekoľko minút smažte na miernom ohni. Pridajte múku a dobre premiešajte.
Krok 5 /7
Pridajte vývar a smotanu. Dôkladne premiešajte. Dochuťte. Dajte mäsové guľky späť do nádoby spolu s citrónom. Prikryte.
Krok 6 /7
Doba varenia: 4 minúty
Krok 7 /7
Pridajte estragón. Servírujte.