Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
- Celkový čas 25 min
- 20 min
Príprava - 5 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
6 os.
30 Guličky z hovädzieho mäsa
1.5 Ošúpaná červená cibuľa nasekaná na jemno
750 g Rozmixované alebo na jemno nasekané paradajky
3 pl Semienka granátového jablka (alebo sušené brusnice)
3 čl Jablčný ocot
3 čl Hnedý cukor
3 pl Anglická horčica
1.5 čl Zmes korenia
3 pl Olej
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /8
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /8
Paradajky umyte a nakrájajte na jemno.
Krok 3 /8
Cibuľu ošúpte a nakrájajte na jemno.
Krok 4 /8
Do nádoby nalejte olej.
Krok 5 /8
Guľky opečte do hneda, v prípade potreby vo viacerých dávkach. Odložte ich bokom do parného košíka. Pridajte cibuľu a varte 5 minút.
Krok 6 /8
Pridajte všetky ostatné ingrediencie. Premiešajte. Parný košík s guľkami položte na vrch.
Krok 7 /8
Doba varenia: 5 minút
Krok 8 /8
Guľky vložte do omáčky. Servírujte.