Hovädzie mäso na kórejský spôsob
- Celkový čas 55 min
- 25 min
Príprava - 30 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
4 os.
800 g Hovädzí krk
120 g Cibuľa
12 cl Sójová omáčka
50 g Hnedý cukor
18 cl Hovädzí bujón
4 strúč. Cesnak
2 pl Sezamový olej
2 pl Ryžový ocot
2 pl Zázvor
2 pl Omáčka Gochujang
2 pl Sezamové semienka
Príprava
Krok 1 /5
Pripravte si prísady.
Krok 2 /5
Nakrájajte cibuľu.
Krok 3 /5
Do misky vložte všetky prísady okrem bieleho sezamu.
Krok 4 /5
Varte v tlakovom hrnci.
Krok 5 /5
Podávajte horúce a posypte bielym sezamom.