Dusené hovädzie mäso na japonský spôsob
- Celkový čas 55 min
- 25 min
Príprava - 30 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
800 g Hovädzie mäso na dusenie
1 pl Múka
2 pl Olivový olej
1 Cibuľa
2 Mrkva
150 g Prerastená slanina
2 strúč. Cesnak
33 cl Japonské pivo
5 cl Voda s 15 g kukuričnej múky (kaša)
2 pl Petržlenová vňať
Soľ a čierne korenie
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si prísady.
Krok 2 /6
Nakrájajte cibuľu.
Krok 3 /6
Hovädzie mäso opekajte 3 minúty na oleji a múke. Pridajte cibuľu, mrkvu, prerastenú slaninu a cesnak. Opekajte 2 minúty.
Krok 4 /6
Zalejte japonským pivom a vodou s kukuričnou múkou a varte 1 min.
Krok 5 /6
Varte v tlakovom hrnci.
Krok 6 /6
Posypte petržlenovou vňaťou a podávajte.