Hovädzie mäso na katalánsky spôsob
- Celkový čas 21 min
- 20 min
Príprava - 1 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
2 os.
250 g Mleté hovädzie mäso
50 g Mleté bravčové mäso (alebo klobásové mäso)
1 Vajce
Soľ, korenie
1 pl Hladká múka
50 g Odkôstkované zelené olivy
30 g Chorizo (nakrájané na kolieska)
140 ml Voda
10 g Rajčinové pyré (zriedené vo vode)
1 pl Olivový olej
Príprava
Krok 1 /7
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /7
Do hrnca pridáme olivový olej.
Krok 3 /7
Zmiešame hovädzie mäso s vajciami a dochutíme. Vytvarujeme do mäsových guliek (5 na osobu). Poprášime múkou.
Krok 4 /7
Mäsové guľky opečieme na oleji.
Krok 5 /7
Pridáme zvyšné suroviny.
Krok 6 /7
Varenie pod tlakom.
Krok 7 /7
Podávame s ryžou.