Hovädzie mäso v kôprovej omáčke
- Celkový čas 25 min
- 15 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
300 g Hovädzí krk
50 g Cibule
2 lyžice Hladká múka
1 lyžice Maslo
100 ml Smotana
0.5 zväzok Kôpor
1 ks Citrón
2 lyžice Cukor
1 štip. Soľ
2 ks Bobkový list
3 ks Nové korenie
4 ks Celé korenie
750 ml Voda
Príprava
Krok 1 /5
Pripravte si suroviny: mäso nakrájajte na väčšie kocky, cibuľu nakrájajte na štvrtiny. Pripravte si vývar s korením, cibuľou a vodou.
Krok 2 /5
Restujte maslo s múkou.
Krok 3 /5
Pridajte vývar aj s mäsom.
Krok 4 /5
Varte 10 minút.
Krok 5 /5
Vyberte cibuľu a korenie. Dochuťte soľou, cukrom a cit. šťavou. Pridajte sekaný kôpor a smotanu. Podávajte so zemiakmi.