Grilovaná bravčová kotleta s baby zemiakmi, zelenou špargľou a čerstvým chrenom
- Celkový čas 46 min
- 16 min
Príprava - 30 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (17)
Elektrický gril Tefal OptiGrill+ Inox GC712D34 Strieborný/Čierny Inteligentný elektrický gril Tefal OptiGrill 4v1 XL GC784D30 Elektrický gril Tefal OptiGrill 2v1 Inox GC772D30 Strieborný/Čierny Elektrický gril Tefal OptiGrill Elite XL GC760D30 Strieborný/Čierny Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
200 Bravčová kotleta
150 Zemiaky
100 g Zelená špargľa
Čerstvý chren
1 Med
1 Paprika
2 Cesnak
1 Červená cibuľa
Olivový olej
Maslo
Soľ
Korenie
Čerstvé bylinky
Príprava
Krok 1 /11
Príprava marinády: V malej miske zmiešajte med, sladkú papriku, soľ, korenie a trochu olivového oleja.
Krok 2 /11
Touto zmesou potrite očistené bravčové kotlety.
Krok 3 /11
Kotlety vložte na rozohriaty Optigrill 4v1 XL a grilujte približne 10 minút, kým mäso nebude prepečené a zlatisté.
Krok 4 /11
Baby zemiaky rozpoľte, osoľte a okoreňte.
Krok 5 /11
Zelenú špargľu umyte a odrežte drevnaté konce.
Krok 6 /11
Cesnak olúpte a červenú cibuľu nakrájajte na polovice.
Krok 7 /11
Na gril prilejte trochu olivového oleja, pridajte kúsok masla a vložte cesnak, špargľu, chren, cibuľu a zemiaky.
Krok 8 /11
Grilujte spoločne zhruba 10 minút, kým zelenina a zemiaky nie sú mäkké a jemne opečené. Cesnak a cibuľa slúži na dochutenie špargle a zemiakov.
Krok 9 /11
Na tanier naaranžujte grilovanú špargľu, zemiaky a červenú cibuľu.
Krok 10 /11
Navrch položte plátky bravčovej kotlety.
Krok 11 /11
Pokrm dozdobte čerstvými bylinkami a pokvapkajte olivovým olejom.