Bravčový kebab s barbecue omáčkou
- Celkový čas 20 min
- 0 min
Príprava - 20 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
6 os.
1 kg bravčová fileta
2 strúč. cesnak
1 ks cibuľa
1 pl olej
100 ml rajčinový kečup
70 g pasta zo sušených paradajok (pozri tip)
4 pl Worcesterová omáčka
1 čl dijonská horčica
2 pl jablčný ocot
2 pl med
1 čl mletá paprika
1 čl mletý koriander
0.5 čl sušené oregano
0.5 čl drvené korenie
Príprava
Krok 1 /8
Olúpeme a na tenké plátky nakrájame strúčiky cesnaku a cibuľu.
Krok 2 /8
Vložíme ich do hrnca s olivovým olejom a štipkou soli a varíme na miernom ohni 10 minút.
Krok 3 /8
Pridáme kečup, paradajkový pretlak, worcestrovú omáčku, ocot, med, horčicu a korenie, premiešame a necháme variť približne 20 minút. Necháme vychladnúť.
Krok 4 /8
Zapneme gril. Vyberieme nastavenie pre bravčové a stlačíme OK.
Krok 5 /8
Mäso nakrájame na 3 cm kocky, odstránime šľachy a navlečieme na 6 drevených špajlí. Mäso potrieme grilovacou omáčkou.
Krok 6 /8
Po dokončení predhriatia poukladáme kebaby na gril a sklopíme poklop.
Krok 7 /8
Pečieme podľa pokynov na obrazovke, kým sa kebab neupečie.
Krok 8 /8
Kebaby podávame so zvyškom barbecue omáčky.