Všestranné trhané bravčové mäso
- Celkový čas 2 h 10 min
- 20 min
Príprava - 1 h 50 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
6 os.
1.3 kg Bravčová plec
2 ks Väčšie cibule
2 strúč. Strúčiky cesnaku
2 lyžica Worcestrová omáčka
1 lyžica Horčica
1 Konzerva krájaných paradajok
250 ml Rajčinový pretlak
2 čl Červená paprika
1 čl Cesnakový prášok
1 čl Sušený tymián
2 čl Kryštálový cukor
Soľ
Čierne korenie
Grilovacie korenie
Olej
Príprava
Krok 1 /7
Pripravme si ingrediencie.
Krok 2 /7
Cibuľu a cesnak si nakrájame na drobno.
Krok 3 /7
V hrnci si nastavíme program restovanie. Na oleji potom orestujeme cibuľu s cesnakom do jemne hneda. Následne ich dáme von z hrnca a odložíme bokom.
Krok 4 /7
V hrnci následne orestujeme osolené a okorenené mäso v celku zo všetkých strán a program opekania vypneme.
Krok 5 /7
Potom do hrnca k mäsu pridáme už orestovanú cibuľu a cesnak, ďalej pretlak, krájané rajčiny, worčestrovú omáčku, horčicu, korenie a cukor. Hrniec bezpečne uzavrieme a nastavíme si vysokotlakové varenie na hodinu a 15 min.
Krok 6 /7
Po dokončení vysokotlakového varenia vytiahneme mäso z omáčky a vidličkou ho v mise natrháme na jemno. Mäso vrátime do omáčky a dáme ešte prevariť na vysokotlakové varenia na cca 15 min.
Krok 7 /7
Máme hotovo