Karamelizované bravčové mäso
- Celkový čas 28 min
- 15 min
Príprava - 13 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
2 pl Práškový cukor
350 g Bravčová panenka
1 pl Sójová omáčka
2 pl Nuoc mam omáčka
1 Cesnak
1 čl Čerstvý zázvor
0.5 Červená cibuľa
1 pl Sezamový olej
70 ml Voda
5 g Kukurica
Príprava
Krok 1 /8
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /8
Ošúpeme a nakrájame cesnak.
Krok 3 /8
Ošúpeme a na drobno nakrájame cibuľu.
Krok 4 /8
Bravčové mäso marinujeme v sójovej a nuoc mam omáčke. Dno hrnca poprášime cukrom. Varíme, kým neskaramelizuje, neustále naň dohliadame.
Krok 5 /8
Pridáme bravčové mäso, marinádu, zázvor, cesnak a cibuľu.
Krok 6 /8
Podlievame olejom, vodou a kukuričným škrobom. Zmiešame.
Krok 7 /8
Varenie pod tlakom.
Krok 8 /8
Podávame s thajskou ryžou.