Pečené bravčové mäso s ananásom
- Celkový čas 23 min
- 10 min
Príprava - 13 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
600 g Pečené bravčové mäso
200 g Konzervované kúsky ananásu
100 ml Ananásový sirup (z konzervy)
70 ml Sladké biele víno
1 Ošúpaná a nasekaná cibuľa
100 ml Voda alebo kurací vývar
Soľ, korenie
Olej
Príprava
Krok 1 /8
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /8
Do hrnca nalejeme olej.
Krok 3 /8
Nakrájame cibuľu.
Krok 4 /8
V prípade potreby ošúpeme a nakrájame ananás.
Krok 5 /8
Okolo pečeného bravčového mäsa naukladáme cibuľu. Varíme do zlatohneda, zatiaľ čo bravčové mäso pri varení otáčame.
Krok 6 /8
Pridáme víno. Zmiešame. Pridáme zvyšné suroviny. Dochutíme soľou a korením.
Krok 7 /8
Varenie pod tlakom.
Krok 8 /8
Necháme na 4 minúty odstáť v hrnci Cookeo. Servírujeme.