Treska s krevetami
- Celkový čas 12 min
- 10 min
Príprava - 2 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
8 50 gramové mrazené filé z tresky (rozpolené)
120 g Malé lúpané krevety
60 g Nakrájané mrazené huby
100 ml Vývar z homára alebo rybí vývar
50 ml Nízkotučná smotana
1 pl Šalotka nakrájaná nadrobno
Soľ a korenie
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /6
Nakrájajte huby.
Krok 3 /6
Nakrájajte cibuľu.
Krok 4 /6
Vložte všetky ingrediencie do hrnca.
Krok 5 /6
Tlakové varenie.
Krok 6 /6
V prípade potreby pridajte kukuričný škrob na zahustenie omáčky a podávajte.