Ryža s paradajkami a krevetami
- Celkový čas 20 min
- 10 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
2 pl Olivový olej
200 g Krevety
2 Cesnak
240 g Ryža Arborio
2 pl Paradajkový pretlak
400 g Nakrájané paradajky
2 pl Citrónová šťava
60 cl Zeleninový vývar
40 g Maslo
40 g Rukola
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si prísady.
Krok 2 /6
Nalejte olej do nádoby hrnca.
Krok 3 /6
Uvarte krevety. Dajte bokom. Cesnak vložte do hrnca a duste. Pridajte ryžu a premiešajte.
Krok 4 /6
Pridajte paradajkový pretlak, drvené paradajky a citrónovú šťavu. Zamiešajte. Zalejte vývarom.
Krok 5 /6
Tlakové varenie.
Krok 6 /6
Pridajte maslo a krevety, aby sa prehriali. Podávajte s rukolou.