Treska s kari
- Celkový čas 30 min
- 20 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
4 os.
500 g Filety tresky
3 pl Jemná indická kari pasta
20 cl Kokosová smotana
Soľ, korenie
10 g Strúhaný kokos
Príprava
Krok 1 /3
Potrieme filety tresky kari pastou a zvyšnú kari pastu dáme do malej rajnice s kokosovým mliekom, soľou a korením. Rozohrejeme obsah rajnice.
Krok 2 /3
Vložíme grilovaciu dosku do spotrebiča. Do nádoby spotrebiča vložíme štvorec papiera na pečenie a navrch uložíme rybie filety. Digitálna verzia: Nastavíme režim RYBY pri 200 °C na 10 minút. Mechanická verzia 2 v 1: Nastavíme na 200 °C na 10 minút.
Krok 3 /3
Rybu podávame natretú kari omáčkou a posypanú kokosovými hoblinami.