Treska obaľovaná v quinoe
- Celkový čas 26 min
- 15 min
Príprava - 11 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
400 g Quinoa
1 Zeleninový vývar
3 Šalotky
2 Mrkva
500 ml Voda
1 pl Olej
4 Treska
4 pl Strúhanka
2 pl Nastrúhaný syr
1 pl Petržlenová vňať
2 pl Olej
Soľ
Korenie
Príslušenstvo
Extra Crisp
Príprava
Krok 1 /5
Na tento recept potrebujeme veko EXTRA CRISP. Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /5
Do hrnca pridáme vodu, quinou, mrkvu a šalotky. Dochutíme soľou a korením.
Krok 3 /5
Varíme pod tlakom
Krok 4 /5
Pridáme olej a premiešame. Položíme tresku do quinoy. Posypeme strúhankou, syrom a petržlenom. Na rybu nalejeme trochu oleja.
Krok 5 /5
Nasadíme veko Extra Crisp, nastavíme manuálny režim na 9 minút pri teplota 200 °C.