Ryža na kantonský spôsob
- Celkový čas 11 min
- 5 min
Príprava - 6 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
6 os.
360 g Thajská ryža
3 Vajce
3 pl Mrazený zelený hrášok
3 pl Sladká kukurica
3 Jarná cibuľka, biela časť nasekaná, zelená časť nakrájaná na tenké prúžky
3 pl Uvarené mrazené krevety
3 pl Prúžky slaniny
1 pl Sladká sójová omáčka
3 pl Sezamový olej
500 ml Voda
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /6
Do hrnca nalejte sezamový olej. Rozbite vajcia.
Krok 3 /6
Vajcia rozšľahajte. Vyberte a odložte nabok. Prúžky slaniny a bielu časť cibuľky opražte do hneda.
Krok 4 /6
Pridajte kukuricu, hrášok, krevety, ryžu, vodu a sójovú omáčku. Pridajte štipku soli.
Krok 5 /6
Doba varenia: 6 minút
Krok 6 /6
Pridajte praženicu. Premiešajte a servírujte.