Ryža na japonský spôsob
- Celkový čas 13 min
- 8 min
Príprava - 5 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
240 g Japonská ryža
50 g Mleté bravčové
30 g Mrkva, nakrájaná
25 cl Dashi vývar alebo rybí vývar
1 cl Sójová omáčka
0.5 Strúhaný zázvor
1 pl Saké
2 pl Shiitake alebo iné huby
0.5 čl Cukor
Príprava
Krok 1 /7
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /7
Nakrájajte huby.
Krok 3 /7
Nastrúhajte zázvor.
Krok 4 /7
Dvakrát ryžu prepláchnite.
Krok 5 /7
Vložte všetky prísady do hrnca. Dobre premiešajte.
Krok 6 /7
Tlakové varenie.
Krok 7 /7
Dobrú chuť!