Kantonská ryža so šošovicou
- Celkový čas 30 min
- 15 min
Príprava - 15 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
200 g Sušená zelená šošovica
50 g Mrazený hrach
50 g Mrkva
2 Šalátová alebo jarná cibuľka
2 Vegetariánske klobásy
2 Vajcia
2 pl Sójová omáčka
2 pl Sezamový olej (alebo olivový olej)
600 ml Voda
Príprava
Krok 1 /6
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /6
Do hrnca nalejeme olej.
Krok 3 /6
Do hrnca vložíme vajcia. Varíme ako omeletu. Vyberieme prepelicu z hrnca.
Krok 4 /6
Pridáme zvyšné suroviny, okrem sójovej omáčky.
Krok 5 /6
Varíme pod tlakom.
Krok 6 /6
V prípade potreby scedíme. Pridáme omáčku a nakrájanú omeletu.