Rizoto z červenej šošovky
- Celkový čas 16 min
- 8 min
Príprava - 8 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
6 os.
1.5 Cibuľa, ošúpaná a pokrájaná
1.5 Nakrájaný pór
1.5 vet. Stopkatý zeler
300 g Maslová tekvica nakrájaná na malé kocky
15 g Maslo
1.5 štip. Kari prášok
1.5 štip. Kajenské korenie
450 g Šošovka červená
15 cl Biele víno
75 cl Zeleninový vývar
Príprava
Krok 1 /5
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /5
Všetku zeleninu uvarte na masle. Pridajte korenie a šošovku. Premiešajte.
Krok 3 /5
Zalejte bielym vínom, nechajte odpariť alkohol a zalejte vývarom.
Krok 4 /5
Tlakové varenie
Krok 5 /5
Premiešajte a ihneď podávajte.