Rizoto s kuriatkami
- Celkový čas 16 min
- 10 min
Príprava - 6 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
6 os.
300 g Arborio ryža na rizoto
90 g Šalotka nasekaná na jemno
6 pl Olivový olej
600 ml Voda
90 ml Biele víno
300 g Kuriatka (rozkrojené na polovicu)
3 pl Mascarpone
3 pl Strúhaný parmezán
Soľ a korenie
1.5 pl Nasekaný petržlen
Príprava
Krok 1 /8
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /8
Nakrájajte šalotky.
Krok 3 /8
Nakrájajte petržlen.
Krok 4 /8
Do nádoby nalejte polovicu oleja.
Krok 5 /8
Kuriatka usmažte na oleji do hneda. Vyberte. Nalejte zvyšok oleja, pridajte ryžu a šalotku. Miešajte, kým ryža nezhnedne.
Krok 6 /8
Pridajte vodu, biele víno a kuriatka. Dochuťte.
Krok 7 /8
Doba varenia: 6 minút
Krok 8 /8
Pridajte mascarpone. Premiešajte. Ozdobte parmezánom a petržlenom.