Rizoto s artičokami a červeným pestom
- Celkový čas 21 min
- 15 min
Príprava - 6 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
6 os.
300 g Carnaroli ryža
90 g Cibule
3 Ošúpaný strúčik cesnaku
90 ml Biele víno
600 ml Zeleninový vývar
60 g Červené pesto
300 g Marinované artičokové srdcia
60 g Šľahačková smotana
3 pl Parmezán
Soľ
Príprava
Krok 1 /6
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /6
Do hrnca pridáme 1 polievkovú lyžicu artičokovej marinády.
Krok 3 /6
V marináde uvaríme cibuľu a cesnak. Pridáme ryžu. Premiešame. Pridáme biele víno.
Krok 4 /6
Keď sa biele víno vyparí, pridáme vývar a pesto. Dochutíme soľou a korením. Premiešame.
Krok 5 /6
Varíme pod tlakom.
Krok 6 /6
Premiešame. Pridáme smotanu a artičoky. Podávame s parmezánom.