Ravioli s krevetami a zázvorom
- Celkový čas 24 min
- 14 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
8 os.
16 Veľké varené krevety
2 Veľké mrkvy
4 cm Zázvor
2 strúč. Cesnak
2 Jarné cibuľky
8 vet. Koriander
16 Listy ryžového papiera
Príprava
Krok 1 /5
Olúpeme krevety. Po šírke rozkrojíme 8 kreviet napol a zvyšok nasekáme najemno.
Krok 2 /5
Olúpeme a nastrúhame mrkvu a zázvor. Pretlačíme cesnak v lise na cesnak. Zamiešame všetky ingrediencie s jemne nasekanými jarnými cibuľkami, nasekaným koriandrom a nasekanými krevetami.
Krok 3 /5
Naplníme misu teplou vodou. Namočíme list ryžového papiera do misy a potom položíme na utierku. Po zmäknutí dáme zeleninovú plnku na spodnú tretinu listu. Preložíme okraje ryžového papiera cez plnku, začneme rolovať, pridáme polovicu krevety a dokončíme rolovanie, aby sme ravioli utesnili, pričom nestláčame príliš natesno. Zopakujeme so zvyšnými listmi ryžového papiera a dokončené ravioli umiestnime na misu na kus vymasteného papiera na pečenie.
Krok 4 /5
Naplníme nádržku na vodu. Vložíme štandardnú dosku do spotrebiča. Ravioli dáme do misy na varenie a nastavíme režim PARA na 10 minút.
Krok 5 /5
Po uvarení misu vyberieme a ravioli podávame s omáčkou pre jarné závitky.