Rýchla mäsová zmes na čínsky spôsob
- Celkový čas 20 min
- 10 min
Príprava - 10 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
4 os.
500 g Mleté mäso
1 ks Cibuľa
3 ks Mrkva
2 strúč. Cesnak
4 ks Čínska kapusta
2 lyžice Sójová omáčka
1 lyžice Zázvor
Soľ
Olej
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /6
Nakrájajte cibuľu na kocky, ošúpte cesnak, oškrabte mrkvu a nakrájajte ju na čo najtenšie rezance a kapustu nakrájajte na pásiky.
Krok 3 /6
Do hrnca nalejte olej a pridajte mäso. Stlačte tlačidlo START a restujte za stáleho miešania 3 minúty.
Krok 4 /6
Potom pridajte cibuľu, pretlačený cesnak, sójovú omáčku, zázvor a soľ a restujte ďalšie 2 minúty.
Krok 5 /6
Keď je mäso opečené, pridajte zeleninu, stlačte START a restujte za občasného miešania 5 minút.
Krok 6 /6
Ochutnajte a podľa potreby pridajte sójovú omáčku a zázvor. Hotové jedlo podávajte s ryžou alebo rezancami.