Pannacotta z kozieho syra
- Celkový čas 10 min
- 10 min
Príprava - 0 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
130 ml Kozie mlieko
50 ml Nízkotučná smotana
50 g Čerstvý kozí syr
1 Listy želatíny rehydratované v studenej vode
0.25 Jablko Granny Smith
1 pl Vysoko kvalitný olivový olej
0.5 Citrónová šťava
2 pl Cesnakové krutóny
Soľ Fleur de sel, čerstvo mleté korenie
Príprava
Krok 1 /5
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /5
Zmiešajte jablko, olej, soľ, korenie, citrón a krutóny. Zmiešajte kozie mlieko a syr.
Krok 3 /5
Zohrejte smotanu a polovicu zmesi mlieka/syra. Rozpustite v ňom želatínu.
Krok 4 /5
Pridajte zvyšok mlieka/syra. Rozdeľte do malých misiek. Chlaďte 12 hodín.
Krok 5 /5
Pannacottu podávajte ozdobenú jablkami.