Kuracie filety s hríbmi a omáčkou z plesňového syra
- Celkový čas 35 min
- 20 min
Príprava - 15 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
8 os.
800 g Pečiarky
8 plátok Kura
6 cl Olivový olej
Soľ, korenie
6 vet. Tymián
140 g Plesňový syr
100 g Kyslá smotana
Príprava
Krok 1 /2
Opláchneme hríby, odstránime spodok stonky a nakrájame na štvrtiny. Vložíme do spotrebiča grilovaciu dosku, potom navrch poukladáme kuracie filety a hríby. Pokvapkáme olejom, dochutíme soľou a korením a pridáme tymián. Nastavíme uvedený režim na 15 minút.
Krok 2 /2
Medzitým na malej panvici roztopíme syr na krém pri malom ohreve po dobu 5 minút. Kuracie filety podávame s hríbmi a krémom z plesňového syra.