Morčacie prsia v slanine
- Celkový čas 50 min
- 20 min
Príprava - 30 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
2 os.
150 g Morčacie filé
120 g Slanina
2 Portobello
1 Hlíva
0.5 Zemiak
200 ml Smotana
3 Vajcia
100 g Parmezán
3 Cesnak
Bylinka
Soľ
Čierne korenie
Príprava
Krok 1 /7
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /7
Na jemné kolieska nakrájané zemiaky vložte do misy a pridajte smotanu, parmezán, vajcia, cesnak, soľ, korenie a bylinky.
Krok 3 /7
Zemiaky vložte do zapekacej nádoby Optigrillu a nastavte čas približne na 15 minút.
Krok 4 /7
Morčacie prsia nakrájajte na menšie plátky, dochuťte soľou a korením, potom ich obalte v slanine.
Krok 5 /7
Hríby jemne nakrájajte na povrchu, aby ste dosiahli mozaiku.
Krok 6 /7
Gril dajte do polohy BBQ, uložte mäso spolu s hríbami na gril a opečte.
Krok 7 /7
Ako tip pri servírovaní môžete na tanier pridať drvené paradajky.