Miska s teriyaki a lososom
- Celkový čas 50 min
- 15 min
Príprava - 5 min
Varenie - 30 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
4 plátok Losos (po 120 g)
10 cl Teriyaki omáčka
280 g Ryža basmati, dobre prepláchnutá pod studenou vodou
55 cl Voda
1 pl Cukor
4 pl Mirin
200 g Edamame
1 diel Avokádo, nakrájané na plátky
4 Reďkovky, nakrájané na jemné plátky
50 g Červená kapusta, najemno nasekaná
1 pl Zmes čiernobielych sezamových semiačok
1 Najemno nasekaná jarná cibuľka
4 pl Nasekaný koriander
4 pl Sójová omáčka
Príslušenstvo
Mriežka 2v1
Príprava
Krok 1 /6
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /6
Lososa namarinujeme v teriyaki omáčke a odložíme na 30 minút do chladničky.
Krok 3 /6
Do nádoby dáme ryžu, vodu, cukor a mirin.
Krok 4 /6
Filety lososa dáme na gril v hornej polohe tak, aby sa neprekrývali.
Krok 5 /6
Varíme pod tlakom
Krok 6 /6
Pripravíme misku so zvyšnými prísadami a hneď podávame.