Lososové ragú s feniklom
- Celkový čas 14 min
- 10 min
Príprava - 4 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
6 os.
6 Steak z lososa s hmotnosťou 150 g (odstránená koža)
600 g Nasekaný fenikel
300 g Mrkva nakrájaná na tenké plátky
3 pl Olivový olej
30 Červené rýbezle alebo iné bobuľovité plody
4 pl Kyslá smotana
Soľ a ružové korenie
3 štip. Nasekaný čerstvý kôpor
200 ml Rybací vývar
Príprava
Krok 1 /7
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /7
Z lososa odstráňte kožu
Krok 3 /7
Do nádoby nalejte olej.
Krok 4 /7
Fenikel a mrkvu osmažte.
Krok 5 /7
Zmes naložte na steak z lososa, osoľte a okoreňte ružovým korením. Zalejte vývarom.
Krok 6 /7
Doba varenia: 4 minúty
Krok 7 /7
Na fenikel a nasekaný kôpor pridajte smotanu. Servírujte.