Ryba s feniklom a kôprom
- Celkový čas 32 min
- 20 min
Príprava - 12 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
6 os.
6 Fenikel, umytý a nakrájaný na veľké kusy
1.5 Citrón, umytý a nakrájaný na kolieska
9 vet. Kôpor
4 pl Olivový olej
18 cl Biele víno
Soľ
6 Filety z tresky (uvariť v deň konzumácie)
Príprava
Krok 1 /4
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /4
Do hrnca vložte fenikel, plátky citróna, kôpor a soľ. Zalejte bielym vínom a olejom.
Krok 3 /4
Tlakové varenie.
Krok 4 /4
Pridajte parmezán a premiešajte. Nechajte vychladnúť.