Ragú s klobásou
- Celkový čas 12 min
- 8 min
Príprava - 4 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
300 g Klobása (Morteau alebo Montbéliard) nakrájaná na plátky
5 g Nasekaný zázvor
1 pl Olivový olej
1 plát. Ošúpaná cibuľa nakrájaná na tenké plátky
200 g Nakrájané paradajky
0.5 čl Mleté kajenské korenie
1 vet. Tymián
1 čl Kurkuma
1 dl Voda
Príprava
Krok 1 /7
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /7
Nakrájajte cibuľu.
Krok 3 /7
Do nádoby nalejte olej.
Krok 4 /7
Cibuľu niekoľko minút restujte do hneda.
Krok 5 /7
Pridajte klobásy, zázvor, paradajky s tymiánom, kurkumu, chilli papričky a vodu.
Krok 6 /7
Doba varenia: 4 minúty
Krok 7 /7
Servírujte s ryžou.