Kuracie stehná Tandoori
- Celkový čas 56 min
- 20 min
Príprava - 16 min
Varenie - 20 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
4 Kuracie stehná
50 g Biely jogurt
1 čl Mletý zázvor
1 čl Mletý cesnak
1 pl Čili korenie
0.5 čl Kurkuma
1 čl Garam masala
Soľ a korenie
10 g Citrónová šťava
1 pl Olej
Príprava
Krok 1 /2
Osušíme kuracie stehienka kuchynskou utierkou. V miske zmiešame jogurt, zázvor, cesnak, čili, kurkumu, garam masala, soľ, korenie a citrónovú šťavu. Pridáme kura a dobre obalíme v marináde. Necháme chladiť 20 minút. Štetcom naolejujeme stehienka. Vložíme ich do zariadenia vybaveného tanierom, aby sa neprekrývali. Začneme piecť.
Krok 2 /2
V polovici pečenia stehienka obrátime. Skontrolujeme stupeň prepečenia a v prípade potreby pokračujeme ešte niekoľko minút. Okamžite podávame.