Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept od Tefal

Kuracie prsia zapečené s broskyňou a syrom

ratings.0

-/5 -

  • Celkový čas 35 min
  • Príprava
    10 min
  • Varenie
    25 min
  • Chladenie
    0 min

Suroviny

4 os.

  • 4 plátok Kuracie mäso

  • 1 ks Broskyňa

  • 100 g Strúhaná niva

  • 1 ks Mozzarella

  • 1 lyžice Sójová omáčka

  • 1 lyžice Olej

  • Soľ

  • Korenie

Príprava

Krok 1 /6

Pripravíme si ingrediencie.

Krok 2 /6

Umyté kuracie plátky osolíme a okoreníme. Pridáme lyžicu sójovej omáčky a oleja, a potom ich dôkladne premiešame prstami.

  • 4plátok Kuracie mäso
  • 1lyžice Sójová omáčka
  • 1lyžice Olej
  • Soľ
  • Korenie

Krok 3 /6

Do nádoby fritézy vložíme papier na pečenie a na ňom naložené kuracie plátky, ktoré posypeme 1/3 nastrúhanej nivy a následne na ne položíme nakrájanú broskyňu na mesiačiky.

  • 4plátok Kuracie mäso
  • 1ks Broskyňa
  • 100g Strúhaná niva

Krok 4 /6

Pečieme 20 minút pri 180 stupňoch.

Krok 5 /6

Po uplynutí doby pečenia pridáme zvyšok nivy a na plátky nakrájanú mozzarellu. Necháme zapiecť pri 170 stupňoch na 5 minút.

  • 100g Strúhaná niva
  • 1ks Mozzarella

Krok 6 /6

Kuracie plátky s broskyňou podáváme s hranolčekmi alebo pečenými zemiakmi.

Podobné recepty

Tefal
Tefal
30 min

Kuracie špízy s halloumi syrom

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Kuracie špízy s halloumi syrom
Tefal
Tefal
35 min

Kuracie prsia s pečeným sladkým zemiakom

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Kuracie prsia s pečeným sladkým zemiakom
Tefal
Tefal
45 min

Pečené kuracie prsia s letnou zeleninou

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Pečené kuracie prsia s letnou zeleninou
Tefal
Tefal
17 min

Cestoviny s kuraťom a syrom

Hodnotenie 5 hviezdičiek (priemer)

1 Recenzie

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Cestoviny s kuraťom a syrom
Tefal
Tefal
35 min

Kuracie filety s hríbmi a omáčkou z plesňového syra

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Kuracie filety s hríbmi a omáčkou z plesňového syra