Čínske glazované bravčové mäso
- Celkový čas 20 min
- 0 min
Príprava - 20 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
6 os.
6
3 strúč.
5 cm kus čerstvého zázvoru, ošúpaný
6 pl sójová omáčka
6 pl rajčinový kečup
4 pl ryžový ocot
3 pl tekutý med
Príprava
Krok 1 /7
Olúpeme a rozdrvíme strúčiky cesnaku, nastrúhame zázvor a zmiešame v nádobe s kečupom, sójovou omáčkou, octom a medom.
Krok 2 /7
Ostrým nožom narežeme povrch plátkov bravčového karé vo vzore krížom krážom, potom ich pridáme do nádoby a obalíme v zmesi.
Krok 3 /7
Marinujeme 30 minút.
Krok 4 /7
Zapneme gril. Vyberieme nastavenie Bravčové a stlačíme OK.
Krok 5 /7
Po dokončení predhriatia poukladáme dobre odkvapkané plátky bravčového karé na gril a sklopíme poklop.
Krok 6 /7
Varíme podľa pokynov na obrazovke, kým nie je mäso uvarené.
Krok 7 /7
Medzitým vlejeme marinádu do kastróla a privedieme k varu na 5 až 10 minút alebo kým nevznikne sirupová omáčka. Tesne pred podávaním natrieme omáčkou plátky bravčového karé.