Hovädzí pliecko s chimichurri omáčkou
- Celkový čas 27 min
- 20 min
Príprava - 7 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
400 g Hovädzí kĺb
4 cl Olivový olej
13 g Petržlenová vňať
1 strúč. Čerstvý cesnak
0.25 Červená cibuľa
1 čl Oregano (alebo provensálske bylinky)
1 čl Vločky sušenej papriky (alebo rajčiny)
1 pl Ocot z červeného vína
0.25 čl Cukor
Soľ, korenie
Príprava
Krok 1 /6
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /6
V mise zmiešame olej so zvyšnými surovinami (okrem hovädzieho kĺbu). Kĺb ochutíme soľou.
Krok 3 /6
Do misy nalejeme kvapku oleja. Kĺb opečieme 2 minúty z každej strany.
Krok 4 /6
Pridáme 70 ml vody.
Krok 5 /6
Varíme pri nízkom tlaku.
Krok 6 /6
Neotvárame, kĺb necháme odstáť asi 7 minút. Podávame s omáčkou.