Grilované papriky v octe
- Celkový čas 4 h 27 min
- 15 min
Príprava - 12 min
Varenie - 4 h
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (10)
Teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill & Steam 3v1 FW201815 Čierna EY855BE0 Easy Fry Mega teplovzdušná fritéza Tefal 7,5 l Teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill 2v1 Precision EY505815 Čierna Teplovzdušná fritéza Tefal Easy Fry & Grill XXL 2v1 EY801D15 Nerezová/Čierna Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
4 os.
4 Červená paprika
2 Strúčik cesnaku
5 pl Červený vínny ocot
1 pl Práškový cukor
10 pl Extra panenský olivový olej
4 pl Čerstvá petržlenová vňať
2 pl Jemné kapary
Soľ a čierne korenie
Príprava
Krok 1 /6
Najprv umyte a osušte papriky.
Krok 2 /6
Vložte ich do fritézy Easy Fry vybavenej tanierom. Začnite piecť.
Krok 3 /6
Odložte papriky do nádoby.
Krok 4 /6
Kým chladnú, pripravte si marinádu. V nádobe zmiešajte červený vínny ocot, olivový olej, pretlačený cesnak, cukor, soľ, korenie a petržlenovú vňať.
Krok 5 /6
Pred podávaním nechajte papriky marinovať v chladničke aspoň 4 hodiny, aby sa chute dobre prepojili.
Krok 6 /6
Papriky v octe podávajte ako predjedlo alebo prílohu. Tesne pred podávaním posypte papriky kaparami nakladanými v octe.