Grilované klobásy s paprikovými pita chlebmi
- Celkový čas 22 min
- 10 min
Príprava - 12 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
4 os.
4 Klobása
1 Červená paprika
1 Zelená paprika
1 Cibuľa
4 Pita chlieb
2 pl Olivový olej
1 čl Sušený tymián
Soľ a korenie
Omáčka podľa vlastného výberu (horčica, kečup, majonéza atď.)
Príprava
Krok 1 /5
Pásiky papriky a nasekanú cibuľu ochutíme olivovým olejom, tymiánom, soľou a korením.
Krok 2 /5
Do spotrebiča dáme klobásy a ochutenú zeleninu. Začneme grilovať.
Krok 3 /5
V polovici grilovania klobásy a zeleninu obrátime, aby sa ugrilovali rovnomerne. Otvoríme rukoväť oboma rukami.
Krok 4 /5
Niekoľko minút pred koncom pridáme na gril pita chleby, aby sa zľahka ohriali.
Krok 5 /5
Po vložení grilovaných klobás do pita chlebu ich konzumujeme spolu so zeleninou a omáčkou podľa vlastného výberu.