Montbéliardské klobásy s hubami a portským
- Celkový čas 9 min
- 5 min
Príprava - 4 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Kompatibilné zariadenia (7)
Suroviny
2 os.
2 Klobása
200 g Huby
4 cl Portské víno
2 pl Olivový olej
175 g Šampiňóny
2 Petržlen
Soľ
Príprava
Krok 1 /8
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /8
Umeľte huby.
Krok 3 /8
Nasekajte petržlen.
Krok 4 /8
Nalejte olej do hrnca.
Krok 5 /8
Za stáleho miešania orestujte šampiňóny.
Krok 6 /8
Pridajte klobásy Montbéliard a portské. Dochuťte soľou a korením.
Krok 7 /8
Tlakové varenie.
Krok 8 /8
Klobásy nakrájajte na kolieska, pridajte huby a plocholistú petržlenovú vňať. Dobrú chuť!