Fileta z tresky so zázvorom
- Celkový čas 15 min
- 10 min
Príprava - 5 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
2 plátok treska, 200 g/kus
2 cm zázvor
1 trs koriander
1 limetka
soľ
olivový olej
Príprava
Krok 1 /4
Najemno nasekáme zázvor, vyvaľkáme v ňom filety a dochutíme soľou.
Krok 2 /4
Vyberieme program Ryby a stlačíme OK. Zľahka naolejujeme dosky. Po dokončení predhriatia dáme kura na gril a sklopíme poklop.
Krok 3 /4
Grilujeme, pokým sa kontrolka nezmení na oranžovú alebo na obrazovke sa nezobrazí „medium“ (stredne prepečené).
Krok 4 /4
Podávame s nasekaným koriandrom a limetkovou šťavou.