Dusené hovädzie mäso s rebarborou
- Celkový čas 45 min
- 15 min
Príprava - 30 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
6 os.
900 g Falošná sviečková
3 Cibuľa
450 g Mrazená rebarbora
3 Šafran
3 čl Paradajkový pretlak
1.5 čl Kurkuma
3 čl Med
30 cl Voda
300 Čerstvé lístky mäty
2 pl Rastlinný olej
Príprava
Krok 1 /6
Pripravte si ingrediencie.
Krok 2 /6
Nalejte olej do hrnca.
Krok 3 /6
Varte cibuľu a šafran, kým cibuľa nie je dosklovata. Pridajte paradajkový pretlak a kurkumu.
Krok 4 /6
Pridajte ostatné ingrediencie okrem mäty. Dochuťte soľou a korením.
Krok 5 /6
Tlakové varenie.
Krok 6 /6
Ozdobte čerstvou mätou a podávajte s ryžou.