Dusená ryba na turecký spôsob
- Celkový čas 20 min
- 15 min
Príprava - 5 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
2 8 filiet z tresky
200 g Zemiaky
50 g Nakrájaná cibuľa
30 g Červená paprika
200 g Rajčiny
1 pl Paradajkový pretlak
0.5 Citróny
1 Strúčiky cesnaku
0.5 čl Sušené oregáno
1 pl Petržlenová vňať
Soľ
Príprava
Krok 1 /5
Pripravte si prísady.
Krok 2 /5
Položte rybu do stredu misy.
Krok 3 /5
Pridajte všetky ostatné prísady okrem oregána a petržlenovej vňate.
Krok 4 /5
Varte v tlaku
Krok 5 /5
Po uvarení posypte oregánom a petržlenovou vňaťou. Podávajte horúce.