Šošovicovo-karfiolový dhal
- Celkový čas 15 min
- 10 min
Príprava - 5 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Objavte celý sortiment
Zobraziť viac - Objavte celý sortiment -
Suroviny
2 os.
300 g Umytý a na malé kúsky nakrájaný karfiol
150 g Varená šošovica
150 ml Kokosové mlieko
1 strúč. Ošúpané nakrájané strúčky cesnaku
0.5 Ošúpaná a na jemno nakrájaná cibuľa
1.5 čl Indická zmes korenia
2 štip. Sladká paprika (voliteľné)
1 pl Olivový olej
Soľ, korenie
1 pl Čerstvý umytý a nakrájaný koriander
Príprava
Krok 1 /6
Pripravíme si suroviny.
Krok 2 /6
Do hrnca nalejeme olej.
Krok 3 /6
Pridáme cibuľu a cesnak Varíme, občasne premiešame, až kým sa zľahka nesfarbia.
Krok 4 /6
Pridáme koreniny. Zmiešame. Pridáme karfiol, šošovicu, kokosové mlieko, soľ a korenie.
Krok 5 /6
Varenie pod tlakom.
Krok 6 /6
Pridáme nasekaný koriander a podávame.