Cheeseburgery s údeným bravčovým bôčikom
- Celkový čas 28 min
- 20 min
Príprava - 8 min
Varenie - 0 min
Chladenie
Suroviny
8 os.
Soľ, korenie
8 Steaky z mletého mäsa
1 Hlávkový šalát Little Gem
2 Rajčiny
12 g Majonéza
12 g Kečup
8 Burgerové žemle
16 plát. Plátky syru
16 plát. Tenké plátky údenej slaniny
Príprava
Krok 1 /2
Burgery ochutíme soľou a korením. Odstránime listy z hlávkového šalátu Little Gem, opláchneme a nakrájame rajčiny, a potom obe omáčky zmiešame. Rozkrojíme žemle napol a vnútornú stranu potrieme omáčkou. Na spodnú polovicu žemle poukladáme zeleninu.
Krok 2 /2
Vložíme grilovaciu dosku do spotrebiča a predhrejeme v režime GRIL pri 200 °C na 15 minút. Po predhriatí dáme na gril 4 burgery a varíme 2 minúty. Obrátime ich a posypeme syrom. Na dosku poukladáme okolo burgerov 8 plátkov bravčového bôčiku. Varíme ďalšie 2 minúty a následne zopakujeme so zvyšnými burgermi. Potom dáme na burgery ostatné toppingy.